WE Fashion Achteraf betalen

Bezoek WE Fashion

Achteraf betalen bij We Fashion

Nieuwe kleren nodig? En liever niet het risico lopen dat de kleding uiteindelijk niet geleverd wordt maar jij er wel al voor betaald hebt? Bestel dan vanaf nu je kleding bij We Fashion! We Fashion maakt het voor consumenten mogelijk om achteraf te betalen op verschillende manieren. Je kan bij We Fashion achteraf betalen met onder andere AfterPay en Creditcard. Het is natuurlijk erg fijn als je zeker weet dat alles ook netjes geleverd wordt alvorens je ervoor betaald. Achteraf betalen bij We Fashion is simpel; je shopt eenvoudig je nieuwe outfit bij elkaar en zorgt dat je bij het betalen kiest voor één van de achteraf betaalopties. De kleding wordt binnen een paar dagen thuisbezorgd en de factuur volgt pas 14 dagen later.

De kleding betaal je dan op een moment dat het jou het beste uitkomt. Betaal je met AfterPay, dan moet dit altijd binnen 14 dagen na levering. Betaal je met creditcard, ligt dit aan de maatschappij waar je de creditcard afneemt, meestal schrijven zij na 30 dagen of aan het begin/eind van de maand.

Voordelen van achteraf betalen bij We Fashion

Het grote voordeel van achteraf betalen is dat je nooit meer financiële risico’s loopt. Daarnaast is het natuurlijk altijd prettig dat de betaling niet direct bij bestelling hoeft te geschieden maar dat de rekening pas volgt als alles netjes binnen is. Handig als je salaris voor deze maand iets te hard is gegaan maar jijzelf of een van de kids toch echt een nieuwe outfit nodig heeft.

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij WE Fashion als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 beoordelingen
Versturen
Bezoek WE Fashion