Waarom?

Eigenlijk is de vraag niet waarom wij bestaan, de grote vraag is waarom wij er niet eerder waren! Waarom betaal jij nog wel eens vooraf? Is dat niet hopeloos ouderwets? Laat je vooral niks wijs maken, vooraf betalen is niet meer van deze tijd en is bovendien nergens voor nodig! Waarom onnodig het risico lopen ergens voor te betalen wat je nooit geleverd krijgt? Juist, dat doen we dus nooit meer vanaf nu!

Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken. Alles gebeurd tegenwoordig online. Je verzekeringen regelen, de belasting aangifte, vriendschappen onderhouden en ook winkelen. Steeds meer mensen begeven zich naar de digitale winkelstraat om inkopen te doen. Waar men in de beginjaren van het internet vooral online hun vakanties boekten en elektronica aanschaften, wordt tegenwoordig alles online besteld. Van kleding tot keukengerei, van sportvoeding tot contactlenzen. Maar waar je vroeger in een fysieke winkel pas betaalden als het product in een tasje zat en je zeker wist dat je het mee zou gaan nemen, is dat online veel lastiger te bepalen. Je kan de verkoper immers niet in de ogen kijken en je betaald in veel gevallen vooraf waarna je moet hopen dat het pakketje ook bezorgd wordt.

Nu gaat dit in Nederland in 99% van de gevallen natuurlijk helemaal goed. In Nederland hebben we enorm veel zeer betrouwbare webwinkels waar nooit iets mist mee gaat. Toch zijn er ook een hoop minder bekende webwinkels waar lang niet altijd alles goed gaat.

Daar komt eerstziendanbetalen.nl om de hoek kijken. Oprichters van eerstziendanbetalen.nl, Roderik Peeters en Pelle den Engelsman zijn voorvechters voor het mogelijk maken van achteraf betalen bij alle webshops in Nederland om zo de Nederlandse consument te beschermen voor onrecht, oplichting of een dwaling van een webshop die op de consument wordt verhaalt.

Bij steeds meer webwinkels is het gelukkig mogelijk om achteraf te betalen, waarmee de consument er zeker van is dat een product ook echt geleverd wordt alvorens er voor betaald moet worden. Wij zijn van mening dat élke webshop een achteraf betaalmethode zou moeten hebben, om zo de consument veilig online te laten winkelen. Daar zullen wij voor strijden. We zullen webshops op hun verantwoording wijzen en daarmee steeds meer consumenten aan een veilige winkelervaring helpen. Op deze website vind je alle webshops die al één of meerdere achteraf betaalmethodes aanbieden, waarmee je zeker weet dat bestellen bij deze shops 100% betrouwbaar is. Het aantal groeit gelukkig met de dag!