Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over achteraf betalen.

 

Zijn er kosten verbonden aan achteraf betalen?

Dat verschilt heel erg per webshop en betaalmethode. Sommige webshops brengen een extra bedrag in rekening voor bepaalde achteraf betaalopties maar dit is steeds minder gebruikelijk. Vaak komen er pas extra kosten bij als er niet op tijd betaald en je gespreid wil betalen. Bij betalen onder rembours betaal je altijd extra kosten, webwinkels betalen 1% provisie aan post.nl en dit brengen ze vrijwel altijd in rekening.

 

Wat als ik niet geaccepteerd wordt?

Het kan zijn dat één van de betaalmethodes de aanvraag niet goedkeurt. Veel betaalmethodes doen een check op je kredietwaardigheid en als je al een BKR registratie hebt bijvoorbeeld, kan het zijn dat ze je aanvraag niet accepteren. Kies dan voor een methode waar dit niet het geval is, zoals acceptgiro.

 

Wat kost het aanmelden bij een betaalmethode?

Het aanmelden is altijd gratis, bij alle betaalmethodes.

 

Welke achteraf betaalmethode is de beste optie?

Alle methodes hebben voor en nadelen. Acceptgiro is misschien wel de meest laagdrempelige van allemaal maar niet altijd de meest praktische. Als je niet met cash geld hoeft te betalen raden wij onder rembours af vanwege de extra kosten. Voor een creditcard betaal je in ieder geval een maandelijks bedrag, wat bij de andere opties niet het geval is.

 

De winkel waar ik graag shop staat niet in jullie overzicht maar biedt wel de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Mis je een winkel in ons overzicht? Geef dit dan snel door. Stuur een mail naar info@eerstziendanbetalen.nl en wij kijken wat de mogelijkheden zijn!