Top 5 kledingwinkels om achteraf te betalen

Online kleding shoppen is zeer populair. Een sweater, jeans of een leuk jurkje bestel je tegenwoordig zeer eenvoudig online. Binnen een paar klikken heb je een order geplaatst en vaak zijn jouw nieuwe aankopen al de volgende dag in huis. Kortom, je hoeft de deur niet meer uit, geen gedoe met torenhoge parkeerkosten en vaak ben je nog voordeliger uit ook.

Toch vinden veel fashion shoppers het fijn om de kledingstukken even in het echt te zien, te voelen en te passen en dat maakt online shoppen tegelijkertijd ook wel weer een uitdaging. Elke stofje en model is net weer anders en op de foto’s zie je vaak toch niet hoe het er in werkelijkheid uitziet. Eerstziendanbetalen.nl heeft hiervoor een oplossing voor gevonden!

Eerst passen, dan betalen

Twijfel je welke maat je precies nodig hebt en wil je zeker zijn dat je de juiste maat toegestuurd krijgt, zonder dat je hiervoor betaalt? Bestel dan meerdere maten van hetzelfde artikel en kies voor achteraf betalen. Vervolgens kun je namelijk rustig op je gemak thuis passen en beslis je welke maat je houd. De andere maten stuur je retour, nog voordat je jouw rekening aan de webshop betaalt. Zo hoef je niet  vooraf te betalen voor alle verschillende maten die je bestelt én hoef je ook niet op je geld te wachten totdat de webshop jouw retour verwerkt heeft. Kortom, je slaat hiermee twee vliegen in één klap.

Retourvoorwaarden

Eerstziendanbetalen heeft een top 5 webshops voor je geselecteerd waar je op deze manier kunt bestellen en retouren, zonder dat je vooraf hoeft af te rekenen. Let met deze truc wel goed op de retourvoorwaarden van de webshop. Wacht je bijvoorbeeld te lang, dan kun je niet meer retouren. Ook kunnen er retourkosten gerekend worden. Wij adviseren je dan ook dit ten alle tijde zelf nogmaals te controleren.

De kledingwinkel top 5 om achteraf te betalen

  1. Zalando
  2. Wehkamp
  3. The Sting
  4. Omoda
  5. Peter Hahn

Veel shopplezier!