Laptop kopen en met AfterPay betalen

Een laptop, wie heeft er geen laptop in huis? De meeste huishoudens beschikken over meerdere laptops, vaak voor de ouders maar ook voor de kids voor huiswerk en andere zaken. Een laptop gaat een paar jaar mee en is daarna toch al redelijk snel aan vervanging toe. Een laptop is vaak een redelijk forse investering en daarom raden wij altijd aan om achteraf te betalen voor je laptop, bijvoorbeeld met AfterPay. Een laptop kost al gauw een paar honderd euro en voor je zoveel geld uitgeeft is het toch fijn om zeker te weten dat het product ook geleverd wordt. Daarom betaal je met AfterPay, want als je betaald met AfterPay betaal je pas 14 dagen nadat de bestelling binnen is. Je hebt je laptop al lang en breed in gebruik voor de rekening volgt.

Voordelen betalen met AfterPay voor je Laptop

Het grootste voordeel van betalen voor je laptop met AfterPay is dat je jezelf verzekerd van levering voor je betaald. Ook frauduleuze webshops hebben geen kans als je betaald met AfterPay, want als het product niet geleverd wordt, betaal je er dus ook niet voor. Een ander groot voordeel is dat je ook als je even geen geld op de bank hebt maar écht nu een laptop nodig hebt, je deze alsnog aan kan schaffen. De laptop betaal je dan nadat je salaris gestort is, altijd binnen 14 dagen na levering. AfterPay kan net even helpen een tijdelijk gat in de begroting te dichten.

Een laptop is er al vanaf 250 euro en naarmate je meer eisen stelt aan een laptop kunnen de prijzen oplopen tot ruim 3.000 euro. Bekende merken zijn Dell, HP, Apple, Asus en Aser. Behalve de Macbooks van Apple draaien ze allemaal op windows, het meest bekende besturingssysteem ter wereld. Google heeft inmiddels ook een eigen laptop op de markt, de Chromebook, die dan weer draait op Android.

Voor elk budget is er dus een laptop en kijk kritisch naar wat je écht nodig hebt, voor je veel te veel geld uitgeeft. Als je dan kritisch hebt gekeken en de juiste laptop hebt uitgekozen, dan is het nog steeds zaak om achteraf te betalen voor je laptop, bijv. d.m.v. AfterPay, zodat je nooit een dief van je eigen portemonnee wordt. Of je nu een instapmodel laptop nodig hebt of een laptop voor zware video bewerking of data verwerking, er is nooit een reden om níet voor achteraf betalen middels AfterPay te kiezen!