Elektrische fiets kopen

De trend van dit moment: Elektrische fietsen! Bij Eerst zien dan Betalen vindt je ze in alle soorten en maten. Een groot bijkomend voordeel is dat je bij Eerst zien dan Betalen een lijst hebt van webshops waar je Elektrische fietsen kan betalen met Afterpay kan betalen! Je betaalt dus pas als je fiets netjes is afgeleverd en alles in orde is. Wel zo prettig met een dusdanig grote investering! Hou je van fietsen maar zijn grote afstanden een opgaaf aan het worden? De elektrische fiets geeft u een duwtje in de rug. Fietsen wordt weer een plezier en lange afstanden zijn geen probleem meer!

Elektrische fiets AfterPay

Een elektrische fiets kopen middels Afterpay geeft je de zekerheid dat de fiets ook echt geleverd wordt. Iedereen kent verhalen over internet oplichters en iedereen zal altijd proberen te voorkomen dat hij/zij opgelicht wordt. Steeds meer webwinkels komen hierbij de consument tegemoet door de betaalmethode Afterpay aan te bieden, wij hebben een AfterPay lijst opgesteld waar je je elektrische fiets achteraf kan betalen. Met betalen via Afterpay weet je zeker dat je elektrische fiets geleverd wordt en betaal je daarna wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen het bonbedrag.

Met een elektrische fiets betaald met AfterPay kan je er weer écht op uit! Fiets moeiteloos door de Limburgse bergen of de Veluwe of maak er een fietsweekend in Duitsland van! Je fiets is gemakkelijk weer opgeladen en kan uren voorruit! Op steeds meer plekken zijn ook speciale oplaadpunten voor je elektrische fiets. En vergeet niet bij de aanschaf van uw fiets met Afterpay te betalen!