Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Wonen Winkels:

Onder rembours betalen Woonwinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Hoe betaal je onder Rembours bij woonwinkels en meubelboulevards

Ook bij veel woonwinkels kan je onder rembours betalen. Ben je niet gemaakt voor een zaterdagmiddag naar de Woonboulevard? Bestel dan je meubels gewoon gemakkelijk online. Door te kiezen voor de betaalmethode onder rembours betalen, kies je ervoor te betalen bij de postbode. Je meubels worden snel bezorgd en je betaalt pas als ze voor de deur staan.

Veel woon winkels en meubelboulevards begrijpen dat je zekerheid wil. Omdat je met onder rembours betalen deze zekerheid krijgt, bieden veel woonboulevards deze betaal optie aan. Ook voor je meubels betaal je dus nooit meer voor af. Kies altijd voor een achteraf betaalmethode bijvoorbeeld onder rembours betalen. Ben je van plan om een grote uitgaven te doen Let dan even op. Met betalingen onder rembours geldt een maximaal orderbedrag van € 500. Bovendien zijn de extra kosten die onder rembours betalen met zich meebrengt ook niet gering. Meestal zijn de kosten voor onder rembours betalen ongeveer € 12.

Bestel je meubels dus voortaan gemakkelijk online en betaal onder rembours. Loop geen financieel risico door vooraf je meubels te betalen en er vervolgens achter te komen dat je meubels niet geleverd gaan worden. Met een betaling onder rembours ben je er van verzekerd dat jouw meubels geleverd worden alvorens je ervoor betaald.

5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen