Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Tuin & Klussen Winkels:

Onder rembours betalen voor je bouwmaterialen en tuinspullen

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Onder rembours betalen bij Tuincentra en bouwmarkten

Bouwmarkten en tuincentra. Iedereen komt er geregeld. Maar ook online zie je deze winkels een opmars maken. Het nadeel van online shoppen is dat je nooit zeker weet dat artikelen ook echt geleverd worden terwijl je er wel voor betaald hebt. Daarvoor bieden veel van deze bouwmarkten en tuincentra een oplossing, namelijk onder rembours betalen. Met onder rembours betalen verzeker je jezelf van levering alvorens je ervoor betaald. Met onder rembours betalen betaal je namelijk bij de postbode of pakketbezorger. Dit neemt wel extra kosten met zich mee. Meestal liggen deze kosten rond de € 12. Bestel dus bij jou favoriete tuincentrum of bouwmarkt en kies voor de betaaloptie onder rembours betalen. De artikelen zijn vaak de volgende dag al in huis en rekening betaal je direct bij de postbode.

Of je nu op zoek bent naar plantjes, een kruiwagen, verf, een nieuwe grasmaaier of een leuk terras setje, je vindt het bij je favoriete bouwmarkt of tuincentrum. Wij hebben alle bouwmarkten en tuincentra geselecteerd waar je onder een woord kan betalen. Kies simpelweg een van de bouwmarkten of tuincentra, kies voor de betaaloptie onder rembours betalen en de artikelen worden vaak de volgende dag al geleverd zonder dat je financieel risico loopt.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen