Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Speelgoed Winkels:

Onder rembours betalen Speelgoedwinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Speelgoed is er voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, meisje of jongen. De een speelt liever met barbiepoppen, de ander met lego. Voor de grotere kinderen of volwassenen onder ons zijn spelcomputers zeer populair. Speelgoed wordt ook steeds duurder het is daarom erg prettig om zeker te weten dat jouw dure speelgoed ook echt geleverd wordt of volgen ze ervoor betaald. Daarvoor is betalen onder rembours een prima optie. Met een onder rembours betaling betaal je bij de postbode of pakketbezorger. Je bestelt je favoriete speelgoed en het wordt de volgende dag vaak al thuisbezorgd.

Onder rembours betalen bij de meeste Speelgoedwinkels

Eerst zien dan betalen.nl heeft voor jou alle speelgoedwinkels waar je onder rembours kan betalen op een rijtje gezet. Kies jouw favoriete speelgoedwinkel uit bovenstaande overzicht, en bestel je speelgoed bij deze winkel. Het speelgoed is in de meeste gevallen de volgende dag al in huis, waarna je netjes betaald bij de postbode.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen