Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Slapen Winkels:

Onder rembours betalen Slaapwinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Slaap accessoires en beddengoed betalen onder Rembours

Ook bij steeds meer slaap winkels is het mogelijk om onder rembours te betalen. Meestal is het niet mogelijk om je bed onder rembours te laten bezorgen, dit komt door de hoge kosten die een bed met zich meebrengt. Heb je een bed gevonden onder de € 500 dan is die mogelijkheid er wel. Dit neemt niet weg dat je niet allerlei accessoires wel onder rembours kan laten bezorgen. Kussenslopen dekbedden en kussens et cetera. Kan je gewoon netjes onder rembours laten bezorgen. Steeds meer slaap winkels zijn zich hiervan bewust en bieden deze betaalmethode dan ook aan.

Eerst zien dan betalen.nl heeft alle slaapwinkels en beddenwinkels waar je onder rembours kan betalen voor je op een rijtje gezet. Kies simpelweg een van de bovenstaande slaap of beddenwinkels, bestel je bed en kies voor de betaaloptie om de rembours betalen. Het bed wordt netjes geleverd binnen de afgesproken tijd waarna je zelf betaald bij de postbode of bezorger.

Heb je even geen geld op de rekening of hou je er gewoon niet van om online te betalen? Maar heb je wel vaak een hoop contant geld in huis? Dan is betalen onder rembours echt iets voor jou. Onder rembours betalen is ook de enige betaalmethode waarbij het online mogelijk is om contant te betalen. Deze betaal optie neemt wel extra kosten met zich mee maar is het wel de enige optie als je contant wilt betalen.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen