Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Schoenen Winkels:

Onder rembours betalen Schoenenwinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe schoenen te komen.

Hoe betaal je onder Rembours bij Schoenenwinkels

Er zijn ook schoenenwinkels waar je onder rembours kan betalen. Heb je nieuwe schoenen nodig maar heb je geen geld op je rekening? Ook met contant geld kan je online een heel eind komen. In de bovenstaande lijst met schoenenwinkels vind je alleen schoenenwinkels waar je er ook onder rembours kan betalen. Je betaalt simpelweg bij de postbode bij levering van je nieuwe schoenen.

Of je nou pumps, laarzen, sportschoenen of nette heren schoenen nodig hebt, je betaalt ze onder rembours bij de postbode. Vaak houdt dit in dat je schoenen wel iets duurder uitvallen, maar het is de enige manier om met contant geld online aankopen te kunnen doen. Let op dat je geen schoenen koopt die duurder zijn dan € 500, dit is namelijk het limiet wat de meeste pakketbezorgers onder rembours willen aannemen. Kies uit ons heldere overzicht een schoenenwinkel waar je onder rembours kan betalen en de schoenen worden vaak de volgende dag al afgeleverd. Omdat je “eerlijk oversteekt” met de postbode, weet je dus zeker dat je pas betaald als je het pakketje ook daadwerkelijk vast hebt.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen