Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Kleding Winkels:

Onder rembours betalen bij Kledingwinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Ook bij een aantal kledingwinkels is het mogelijk om onder rembours te betalen. Waar je onder rembours kan betalen in ons heldere overzicht vind je alle kledingwinkels waar het mogelijk is om met rembours te betalen. Ga naar de webwinkel naar keuze,bestel je kleding en kies voor de betaaloptie rembours. Je spullen worden vaak de volgende dag al afgeleverd en je betaalt gemakkelijk pas bij levering aan de postbode. Het voordeel van deze betaal optie is dat je zeker weet dat je pakketje geleverd wordt alvorens je ervoor betaald. Ook is het de enige optie om cash te betalen bij een online kledingwinkel.

Hoe betaal je onder Rembours bij Kledingwinkels

Niet veel kledingwinkels biedende optie onder rembours aan. Toch zijn er nog steeds een aantal kledingwinkels waar je wel voor deze optie kunt kiezen. Eerst zien dan betalen.nl heeft voor jou de volledige lijst met winkels waar je onder rembours kan betalen. Houd er rekening mee dat er aan deze betaal optie extra kosten zijn verbonden. Een andere voorwaarde is dat een betaling onder rembours nooit meer dan € 500 mag bedragen. Mocht je meer kleding nodig hebben en is het dus nodig om ook meerdere bestellingen te doen.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen