Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Elektronica Winkels:

Onder rembours betalen Elektronicawinkels

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12.

Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Elektronica Achteraf betalen onder rembours

Ook bij een aantal elektronicawinkels kan je onder rembours betalen. Bij lang niet alle elektronicawinkel’s is dit het geval. Gelukkig heeft eerst zien dan betalen.nl voor jou de elektronica winkels waar je wel onder rembours kan betalen op een rijtje gezet. Of je nu naar op zoek bent naar een nieuwe televisie, magnetron, home cinema set of een nieuwe koelkast je betaalt online onder rembours. Met een betaling onder rembours verzeker jezelf namelijk van levering alvorens je betaald voor je artikelen. Bestel je artikelen kies voor de betaaloptie onder rembours en de artikelen worden vaak de volgende dag al geleverd. Bij levering betaal je simpelweg bij de postbode of pakketbezorger en zo ben je verzekerd van levering. Je loopt op deze manier nooit meer financieel risico. Dat is zeker bij aanschaf van dure elektronische producten wel zo prettig. Niets is vervelender dan in onzekerheid te zitten over of jou elektronica wel geleverd wordt. Onder rembours geef je de zekerheid dat je artikelen ook daadwerkelijk geleverd worden. Anders betaal je simpelweg gewoon niet voor.

Onder rembours betalen heeft ook nadelen. Zo zijn de bezorgkosten erg duur, die liggen rond de € 12. Daarnaast is het bij onder rembours betalen ook niet mogelijk om een uitgestelde betaling te doen. Je moet betalen bij postbode of pakketbezorger, anders nemen zij de artikelen gewoon weer mee. Bij veel andere achteraf betaal opties is een gespreide betaling vaak wel mogelijk.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen