Met Rembours betalen doe je bij onderstaande Beauty Winkels:

Onder rembours betalen bij Drogisterijen

Onder rembours betalen. Een betaalmethoden die niet veel gebruikt wordt. Toch heeft onder rembours betalen nogal wat voordelen. Zo betaal je pas als je pakketje ook daadwerkelijk wordt afgeleverd. Onder rembours betalen betekent niets meer dan betalen bij de postbode. Bij onder rembours betalen zijn wel een aantalvoorwaarden gesteld. Zo is het niet mogelijk om een bestelling te doen van meer dan € 500, en moet bij de postbode nog extra betaald worden voor deze betaal optie. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de € 12. Onder rembours betalen is wel de enige betaal optie die je kan gebruiken op het moment dat je geen bankrekening hebt of geen geld op je bankrekening, maar wel een hoop contant geld in huis hebt. Een ideale manier dus, ook als je even geen geld op je rekening hebt toch aan nieuwe spullen te komen.

Ook bij drogisterijen betaal je gemakkelijk onder rembours. Lang niet alle drogisterijen bieden de mogelijkheid om onder rembours te betalen maar wij hebben de drogisterijen waar dit wél mogelijk is op een rijtje gezet. Of je nu een gezichtscrème nodig hebt of een nieuwe deodorant, je betaald gemakkelijk onder rembours bij de postbode.

Onder rembours betalen bij Parfumeries

Ook enkele parfumeries bieden betalen onder rembours als optie aan. Het zijn er niet veel maar ook één is al voldoende. Bestel je favoriete geurtje of parfum gemakkelijk online en betaal pas bij de postbode of pakketbezorger. Loop geen financieel risico bij een eventueel faillissement of bij oplichting, je betaald pas bij de postbode, als het pakketje netjes is bezorgd. Bovendien is betalen onder rembours een perfecte manier om toch cash te kunnen betalen maar wel online aankopen te kunnen doen. Iedereen die vooral met cash betaald kan namelijk anders weinig op internet.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen