Met Rembours betalen doe je bij onderstaande webshops:

Rembours Winkels

Onder rembours betalen betekent dat je afrekent bij de postbode of bezorger. Met de komst van het internet is cash betalen steeds lastiger geworden. Je kan helaas geen geld in je computer stoppen om af te rekenen. Onder rembours betalen geeft je de mogelijkheid om wel online te kunnen shoppen maar contant af te rekenen bij de postbode. Wordt je vaak in contant geld uitbetaald of betaal je gewoon graag met contant geld, is betalen onder rembours de perfecte oplossing. Een ander groot voordeel van betalen onder rembours is dat je zeker weet dat je bestelling binnen is alvorens je betaald. Je bezorger komt met het pakketje voor de deur en dan reken je direct af.

Waarom betalen onder rembours?

Heb jij vaak een hoop contant geld in huis en is het een doorn in je oog dat je hiermee zo slecht kan betalen online? Dan is betalen onder rembours de oplossing. Met een betaling onder rembours kan je namelijk het volledige bedrag bij de bezorger afrekenen. Handig als je houdt van zekerheid (je betaald alleen als je bestelling ook echt bezorgd wordt) en liever niet teveel met je bankrekening wilt doen. Heb je geen geld op je rekening maar wel een hoop contant geld in huis? Kies dan voor betalen onder rembours. Je bestelling wordt netjes afgeleverd waarna jij contant betaald. Op deze pagina vind je alle winkels waar je onder rembours kan betalen.

Voorwaarden onder rembours betalen

Aan rembours betalingen zitten wat voorwaarden. Zo kan je niet meer dan 500 euro afrekenen bij de bezorger dus grote aankopen kunnen vaak niet met rembours verzending worden geregel. De bezorgdiensten vragen vaak een flink bedrag voor de verzending. Zo kosten betalen onder rembours vaak gerust €12,50 extra. Dit is een duidelijk nadeel van onder rembours betalen.

4 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 beoordelingen
Versturen