Kong hondenspeelgoed online kopen

Kong hondenspeelgoed is niet meer weg te denken op het gebied van speelgoed voor huisdieren. Naast speelgoed voor honden fabriceert Kong ook katten speelgoed in diverse vormen en maten. Kong hondenspeelgoed staat garant voor onverwoestbare kwaliteit en duurzame materialen. Zeker als het gaat om speelgoed voor honden is dat van groot belang. Kong heeft een ruim assortiment speelgoed.

Hiervan is de Classic misschien wel het meest bekend. Dit speelgoed is herkenbaar aan zijn ronde vorm en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en sterktes. Zo kies je dus altijd het perfecte Kong speelgoed dat past bij de bijtkracht van je hond. Is je hond nog klein? Kies dan voor de puppy Kong welke gemaakt is van zacht materiaal. Dit stimuleert het kauwgedrag van de jonge hond en gaat verveling en vernieling tegen. Ook voor de grotere hondenrassen heeft Kong speciaal ontwikkeld hondenspeelgoed. Hierbij kun je denken aan de Kong Extreme. Dit speelgoed is bestand tegen een hoge bijtkracht en kan gevuld worden met de bijbehorende Kong hondensnacks. Ideaal om jouw hond bezig te houden of te belonen.

Wobbler Kong hondenspeelgoed

De Wobbler van Kong zorgt voor uren speelplezier. Deze Wobbler kan opengedraaid worden zodat er eenvoudig snacks of lekkernijen ingestopt kunnen worden. Deze snackbal maakt leuke bewegingen waardoor de hond gestimuleerd wordt om te bewegen. Ideaal om verveling of ongewenst gedrag bij honden tegen te kunnen gaan. Kong hondenspeelgoed wordt gemaakt van zeer sterk rubber in diverse sterkten. Daardoor heeft dit duurzame hondenspeelgoed een lange levensduur en is het vrijwel onverwoestbaar. Daarnaast draagt het rubber bij aan een goede gezondheid van het gebit en wordt de creativiteit gestimuleerd. Kong hondenspeelgoed is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Hierbij kun je denken aan de Classic, de puppy Kong of Kong ballen voor honden. Uiteraard voldoet al het Kong hondenspeelgoed aan de hoogste veiligheidseisen.

Kong hondenspeelgoed achteraf betalen

Als je jouw hond direct wilt verrassen met het beste hondenspeelgoed, dan koop je dit natuurlijk snel en eenvoudig online. Hier heb je de keuze uit een ruim assortiment en ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook als je jouw Kong hondenspeelgoed eerst wilt bekijken is online bestellen een prima optie. Achteraf betalen geeft je de mogelijkheid om jouw aankoop eerst zelf te kunnen beoordelen. Kong hondenspeelgoed achteraf betalen gaat snel en makkelijk. Vaak heb je jouw bestelling al binnen enkele dagen in huis. Betalen doe je eenvoudig achteraf als jou dat uitkomt.