Met Klarna betalen doe je bij onderstaande Tuin & Klussen Winkels:

Met Klarna betalen bij Bouwmarkten en Tuincentra

Ook de bouwmarkten en tuincentra bieden tegenwoordig achteraf betaalopties aan. Bij steeds meer bouwmarkten is het mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Ook bij steeds meer tuincentra is deze mogelijkheid een optie. Ga jij binnenkort aan de slag met een bouwproject of ben je op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Alles betaal je gemakkelijk achteraf met Klarna. Elektrische (tuin)gereedschap, bloemen en planten, verf of lampen, het is allemaal te krijgen bij de bouwmarkt of tuincentrum. Je besteld gemakkelijk met Klarna en je laat alles netjes thuisbezorgen. Pas als alles is geleverd betaal je, wanneer het jou uitkomt binnen 2 weken de factuur.

Met Klarna betalen bij Bouwmarkten

Wil je de zekerheid dat jij al lang en breed aan het klussen bent met je nieuw bestelde spullen alvorens je moet betalen voor de spullen? Bestel dan ook bij je favoriete bouwmarkt achteraf met Klarna. Of je nou een hele verbouwing op de planning hebt of gewoon een paar potten verf nodig hebt, zorg dat je betaald met Klarna en verzeker jezelf van levering alvorens je betaald!

Met Klarna betalen bij Tuincentra

Ook tuincentra bieden achteraf betaalopties aan, o.a. Klarna. Een bestelling bij je lokale tuincentrum loopt vaak al snel in de honderden euro’s. Planten en tuinmeubelen zijn bepaald niet goedkoop. Hoe fijn is het dan dat je dit lekker achteraf betaald? Betaal vanaf nu bij je tuincentrum alleen nog maar met Klarna. Door te betalen met Klarna bij je tuincentrum geef je jezelf deze zekerheid.

5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen