Bruut Klarna

Bezoek Bruut

Betalen met Klarna voor je sneakers bij Bruut

Goed nieuws! We hebben Bruut aan ons assortiment toegevoegd, waardoor we je nu ook de dikste sneakers achteraf kunnen laten betalen! Bruut is een sneakershop waar je een heel groot assortiment aan sneakers kan vinden, van mainstream tot heel exclusief. En het aller aller mooiste van dit alles? Je betaald je sneakers achteraf met Klarna! Steeds meer webshops bieden een achteraf betaalmethode als Klarna aan om daarmee tegemoet te komen aan de klant, die steeds vaker zekerheid wil bij het online bestellen.

Voordelen van betalen met Klarna bij Bruut

Het grote voordeel van betalen met Klarna bij Bruut is dat je direct je sneakers besteld en ze de volgende dag vaak al in huis zijn, maar dat de rekening pas 2 weken later volgt. Heel relaxed, als je morgen al gezien moet worden met een paar mooie nieuwe sneakers, maar je studiefinanciering of salaris nog niet gestort is. Dat probleem is nu verholpen, je kiest bij het bestellen gewoon voor de betaalmethode Klarna en je sneakers worden door Bruut vaak de volgende dag geleverd. Klarna stuurt daarna de factuur via de mail op en je hebt 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Veilig betalen met Klarna bij Bruut

Gun jezelf de zekerheid van achteraf betalen voor alles wat je online koopt. Dus ook je sneakers. Hier speelt Bruut al goed op in door de mogelijkheid te bieden voor achteraf te betalen, hier bij Bruut is dat met Klarna. Je geeft jezelf zo volledige veiligheid van online aankopen doen. Klarna is een van de grootste achteraf betaalmethodes in Nederland en je sneakers bestellen met Klarna bij Bruut is een zeer veilige keuze.

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Bruut als webshop beoordeeld.
0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen
Bezoek Bruut