Met Klarna betalen doe je bij onderstaande webshops:

Klarna Winkels

Steeds meer webwinkels bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Klarna is bij veel winkels een veelgebruikte achteraf betaalmethode. Steeds meer winkels merken dat de consument voor zekerheid wil gaan en daarmee naar een achteraf betaal mogelijkheid kijkt. Zo weet je zeker dat een bestelling wordt geleverd alvorens ervoor te betalen. Winkels waar met klarna betaald kan worden zijn betrouwbaar en maken het de consument erg makkelijk om achteraf te kunnen betalen. Veel winkels merken dat de consument hier goed op reageert. Of het aanbod Klarna winkels flink zal groeien de komende jaren zullen we moeten afwachten, feit op dit moment is dat het aantal Klarna winkels flink groeiende is.

Achteraf betalen bij winkels met Klarna

Achteraf betalen met Klarna is een relatief nieuwe betaalmethode. Steeds meer webshops bieden achteraf betalen via Klarna aan als betaalmethode. Hiermee wordt het voor consumenten steeds gemakkelijker om achteraf te betalen. Klarna checkt wel op BKR registratie, of er op de postcode altijd netjes wordt betaald bij acceptgiro en of je in het verleden al eerder gebruik hebt gemaakt van Klarna en toen netjes betaald hebt. Klarna biedt je de mogelijkheid om binnen 14 dagen het openstaande bedrag te betalen. Ook gespreid betalen is een optie bij Klarna, hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Waarom achteraf betalen bij winkels met Klarna?

Klarna biedt je een aantal grote voordelen ten opzichte van een hoop andere betaalmethodes. Duidelijke en overzichtelijke mijn Klarna omgeving waar alles facturen netjes terug te vinden zijn. Ze hebben alleen een postcode en een e-mailadres nodig. Zo simpel is betalen met Klarna. Achteraf betalen met wordt door steeds meer consumenten als favoriete betaalmethode gezien. Het volledige overzicht van Klarna winkels vind je op deze pagina.

Voordelen van achteraf betalen bij winkels met Klarna

Bij Klarna kan je niet alleen achteraf betalen, je kan er ook voor kiezen om gespreid te betalen, als dat beter uitkomt. Dit neemt wel extra kosten met zich mee maar deze zijn goed te overzien. Klarna biedt deze dienst niet alleen aan, ook AfterPay biedt dergelijke mogelijkheden. Klarna geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande facturen per webshop en geeft daarbij precies aan wanneer een factuur betaald moet zijn. Daarnaast geeft Klarna een aankoop garantie. Bij niet of onjuist leveren betaald Klarna het bedrag netjes terug.

Steeds meer winkel stappen over op Klarna. Het wordt daarmee een steeds meer gebruikte betaalmethode. De bekendste winkels waar je nu met Klarna kan betalen zijn Fonq, Omoda, Mediamarkt en Sarenza. Ontdek alle winkels waar je met Klarna kan betalen op ons handige overzicht.

3.62 van de 5 sterren, gebaseerd op 29 beoordelingen
Versturen