Met CreditCard betalen doe je bij onderstaande Sport & Vrije Tijd Winkels:

CreditCard Sportwinkels

Nieuwe sportspullen nodig? Dat komt goed ui! Wij hebben voor jou een lijst geselecteerd met sportwinkels waar je achteraf kan betalen met CreditCard. Achteraf betalen met CreditCard bij je favoriete sportwinkel heeft nogal wat voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je sportspullen een jaar lang gratis zijn verzekerd tegen diefstal of schade. Een ander voordeel is dat je altijd achteraf betaald voor je sportspullen. Heb je nu sportspullen nodig maar is je salaris bijvoorbeeld nog niet gestort dan biedt een CreditCard uitkomst. Je loopt morgen al in een nieuwe sportoutfit rond maar de rekening komt later. De CreditCard maatschappij of bank waar je CreditCard is afgenomen schrijft het geld vaak pas van je rekening nadat je nieuwe salaris gestort is. Hebben je kids nieuwe sportspullen nodig bijvoorbeeld voor school, maar heb je even geen geld op de rekening? Betaal dan met CreditCard en het probleem is opgelost. Bij steeds meer sportwinkels is het mogelijk om te betalen met CreditCard. Sportwinkels zien het nut van CreditCardbetalingen en zijn daarom graag bereid deze betaalmethode aan te bieden.

Achteraf betalen met CreditCard voor sportspullen

Betalen met CreditCard is in het buitenland de normaalste zaak van de wereld. In Nederland is betalen met CreditCard pas sinds kort met een opmars bezig. Steeds meer Nederlanders ontdekken het gemak van betaling met CreditCard. De meeste sportwinkels willen dit ondersteunen en bieden dus betalen met CreditCard aan als een van de achteraf betaalopties. Bovendien zijn alle winkels online, dus ook sportwinkels, verplicht een achteraf betaalmethode aan te bieden en CreditCard is in dat geval vaak de makkelijkste optie.

Ben je op zoek naar een hockeystick, een tennisracket, een basketbal, een mountainbike of een nieuwe tent? Je betaalt hiervoor met je CreditCard. Kies een sportwinkel uit ons overzicht, ga naar de website, en bestel je spullen met je CreditCard. Je sportspullen zijn vaak de volgende dag al in huis terwijl de rekening pas komt na je nieuwe salaris. Wees geen dief van je eigen portemonnee en loop geen financieel risico, betaal gewoon mijn CreditCard. Bij de aanschaf van nieuwe sportspullen kunnen de bedragen al snel oplopen. Voordat je het weet heb je voor enkele honderden euro’s aan spullen besteld. Hoe prettig is het dan om te weten dat je bestelling ook daadwerkelijk wordt geleverd alvorens je er ook maar een cent voor hebt betaald? Door te betalen met CreditCard profiteer van dit voordeel.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen