Met CreditCard betalen doe je bij onderstaande Beauty Winkels:

CreditCard bij Drogisterijen

Verzorgingsproducten zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse tijd. Vrouwen hadden dit al een tijd ontdekt, maar ook steeds meer mannen zijn overstag. Het gemiddelde laatje in een badkamer van een gemiddeld gezin, is tegenwoordig overvol met allerlei soorten verzorgingsproducten. Denk hierbij aan scheergel, parfum, gezichtscrème of bodylotion. Deze verzorgingsproducten worden ook steeds duurder. Een bestelling bij een drogist kan daarmee al snel in de papieren lopen. Hoe fijn is het om in zo’n geval te kunnen vertrouwen op je CreditCard? Betalen voor je verzorgingsproducten met je CreditCard biedt nogal wat voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je geen financieel risico loopt maar dat de verzorgingsproducten eerst geleverd zijn alvorens je ervoor betaald.

Steeds meer drogisterijen bieden CreditCard betalingen aan als achteraf betaalmethode. Online winkel, dus ook de drogisterijen zijn tegenwoordig verplicht om een achteraf betaal optie te bieden aan hun klanten. De meeste drogisterijen kiezen in zo’n geval voor CreditCard betaling. Er zijn veel meer achteraf betaalmogelijkheden maar CreditCard wint tegenwoordig aan populariteit. In het buitenland is betalen met CreditCard de gewoonste zaak van de wereld, maar in Nederland is de CreditCard pas sinds een paar jaar met een echte opmars bezig.

De meeste drogisterijen hebben de optie om met CreditCard te betalen. Kies simpelweg uit een drogisterij uit ons bovenstaande lijstje bestel je producten en reken af met CreditCard. Je verzorgingsproducten zijn vaak de volgende dag al in huis terwijl de rekening pas komt na het nieuw gestorte salaris.

Mochten drogisterijen in gebreke zijn dan kan de CreditCard maatschappij in veel gevallen jouw geld terugvorderen. Hoe fijn is het dat je verzekerd bent van levering alvorens je de rekening gepresenteerd krijgt?

CreditCard bij Parfumeries

Ook bij Parfumeries is betalen met CreditCard geen uitzondering. Bijna alle parfumeries in Nederland bieden de optie om met CreditCard te betalen. Luchtjes en Parfums zijn vaak erg prijzig en als je dus een nieuw luchtje of parfum aan moet schaffen is het fijn om zeker te zijn dat je spullen ook echt geleverd zijn voordat je ervoor betaald. CreditCard geeft je deze zekerheid. Betaal daarom altijd met CreditCard bij Parfumeries.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen