Met Capayable betalen doe je bij onderstaande Tuin & Klussen Winkels:

Met Capayable betalen bij Bouwmarkten en Tuincentra’s

De achteraf betaalmethode Capayable is inmiddels ook bekend bij de bouwmarkten en tuincentra een bekende betaalmethode. Bij steeds meer bouwmarkten en tuincentra kan je betalen met Capayable. Capayable is een relatief nieuwe betaalmethode waarbij je tot 14 dagen na je bestelling de factuur kan betalen, zonder bijkomende kosten. Ook kan je met Capayable gespreid, in 3 gelijke termijnen betalen zonder een lening of rente. Een hele fijne manier dus om zekerheid in te bouwen. Je wilt immers liever niet eerst betalen voor producten die nog niet eens geleverd zijn. Door bij bouwmarkten en tuincentra te betalen met Capayable verzeker je jezelf van levering alvorens je betaald voor de producten.

Met Capayable betalen bij Tuincentra

Ook de grote tuincentra bieden inmiddels achteraf betaalopties aan, bijvoorbeeld Capayable. Een gemiddeld bezoekje aan een tuincentrum loopt al gauw in de papieren. Een nieuwe tuinset bijvoorbeeld is vaak erg prijzig. Als je dit online besteld ben je soms iets goedkoper uit maar moet je wel bijna altijd vooruit betalen. Of het tuincentrum de spullen ook daadwerkelijk aflevert, moet je daarna maar afwachten. Wij vinden dit de omgekeerde wereld en we strijden voor meer achteraf betaalopties zoals Capayable. We rusten niet tot alle winkels in Nederland minstens één achteraf betaaloptie aanbied. Capayable is hiervoor een mooie toevoeging!

Met Capayable betalen bij Bouwmarkten

Ook bij de bouwmarkten is Capayable een veel gebruikte methode. Uit bovenstaande lijst kan je gemakkelijk een bouwmarkt selecteren die de achteraf betaalmethode Capayable aanbied. Bestel je producten en deze worden vaak de volgende dag al geleverd. Je factuur krijg je via de mail opgestuurd vanuit Capayable en je hebt vanaf dan 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Als dit niet lukt om wat voor reden dan ook, kan je bij Capayable ook altijd nog gespreid betalen, in 3 gelijke termijnen.

5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen