Met Capayable betalen doe je bij onderstaande Slapen Winkels:

Capayable Slaapwinkels

Ook bij de meest beddenwinkels is het inmiddels mogelijk om achteraf te betalen. Zo zijn er ook een aantal bedden winkels waar je met Capayable kan betalen. Capayable is relatief nieuwe achteraf betaalmethoden die de consument in de gelegenheid stelt om 14 dagen na levering van de producten pas te betalen. Je ligt dus allang heerlijk te slapen voordat je de rekening hoeft te betalen. Betalen met Capayable voor je bed is eigenlijk een tweetrapsraket. Zowel je nieuwe bed, als Capayable, stellen jou in staat om een betere nachtrust te hebben. Je ligt dus nooit meer te piekeren over een eventuele levering waar je al voor betaald het. Het kopen van een bed kan redelijk in de papieren lopen. Op dit moment betaal je bijna altijd vooraf voor een bed waar je dan maar van moet hopen dat het geleverd wordt. Wij vinden dit de omgekeerde wereld. Eerst zien dan betalen.nl heeft alle webwinkels waar je je bed achteraf kan betalen met Capayable op een rijtje gezet.

Kies een van bovenstaande beddenwinkels, bestel je bed en betaal met Capayable. Je bed wordt netjes afgeleverd, en Capayable stuurt jou via de mail de factuur op. Deze dien je binnen 14 dagen te betalen, maar Capayable biedt ook de mogelijkheid tot gespreid betalen. Bij Capayable betaal je gemakkelijk gespreid in drie gelijke termijnen, zonder rente of lening. Zeker bij producten waar een lange levertermijn op zit, is dit erg prettig. Een bed is vaak ook niet de volgende dag al geleverd en leent zich hier uitstekend voor.

Slaap accessoires en beddengoed betalen met Capayable

Ook alle bed accessoires als kussen hoezen, dekbedovertrekken en toppers betaal je gemakkelijk met Capayable. Ook deze artikelen hoef je niet vooraf te betalen. Leg het financieel risico vooral niet bij jezelf neer maar lekker bij de bedden winkels. Kies gemakkelijk voor de achteraf betaalmethode Capayable, en de bed accessoires zijn vaak de volgende dag al in huis. Capayable stuurt netjes een factuur via de mail die je binnen 14 dagen kan betalen. Betaal wanneer het jou uitkomt.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen