Met Capayable betalen doe je bij onderstaande Kleding Winkels:

Capayable Kledingwinkels

Iedereen heeft eens in de zoveel tijd nieuwe kleding nodig. De zomer staat voor de deur, dus je moet een nieuwe zomeroutfit shoppen. Of juist voor de winter, zodat je er warm bij zit. Steeds meer consumenten kopen hun kleding online. Een risico dat daarmee gepaard gaat is dat je wordt opgelicht. Met de huidige economie ligt faillissement ook altijd op de loer. Daarmee is het niet altijd zeker dat je nieuwe kleding ook daadwerkelijk geleverd wordt. Door te betalen met Capayable los je dit probleem op. Capayable is een relatief nieuwe betaalmethoden die het consumenten makkelijk maakt om achteraf voor kleding te betalen. Steeds meer kledingwinkels ontdekken het gemak van Capayable. Je kunt dus ook bij steeds meer kledingwinkels met Capayable betalen. Eerst zien dan betalen.nl heeft voor jou alle kledingwinkels waar je met Capayable kan betalen op een rijtje gezet. Betalen met Capayable is simpel. Kies een van de kledingwinkels uit bovenstaande lijstje, ga naar die kledingwinkel, en bestel je je nieuwe kleding. Betalen doe je dan achteraf met Capayable. Je kleding wordt vaak de volgende dag al geleverd en de rekening voor je nieuwe kleding komt pas 14 dagen later.

Soorten Capayable Kledingwinkels

Of je nu een nieuwe trui, broek, strandjurkje of een nieuw topje nodig hebt, betalen doe je achteraf met Capayable. Capayableen is een relatief nieuw opkomende achteraf betaalmethode die het de consument gemakkelijk maakt om achteraf pas te betalen voor de kleding die gekocht is. Je besteld simpelweg je kleding, kiest voor de achteraf betaalmethode Capayable, en de artikelen worden thuisbezorgd. Capayable stuurt een factuur via de mail die binnen twee weken betaald moet worden. Betalen doe je gemakkelijk wanneer het jou uitkomt bij voor, bijvoorbeeld als ik in bed liggen.

Je hoeft nooit meer bang te zijn dat jouw kleding niet geleverd wordt en dat je een financieel risico loopt. Je betaalt pas wanneer de kleding ook daadwerkelijk geleverd is. Zo leg je het financieel risico niet bij jou, maar bij de kledingwinkel neer. Betaal dus vanaf nu alleen nog maar achteraf met Capayable.

0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen