Met Capayable betalen doe je bij onderstaande webshops:

Capayable Winkels

Alle winkels waar je met Capayable kan betalen hebben we voor jou op een rijtje gezet. Er zijn steeds meer Capayable winkels in Nederland en dit aantal is groeiende. Capayable winkels worden gezien als betrouwbaar door de consument en de winkels profiteren hier ook flink door. Capayable winkels lopen natuurlijk het risico op wanbetaling maar Capayable probeert op een goede manier het risico hierop zoveel mogelijk in te dammen. De consument ziet alleen maar voordelen, je hoeft immers nergens voor te betalen als het niet wordt geleverd. Het aantal Capayable winkels groeit flink in Nederland. Of Capayable een van de grotere betaalmethodes wordt moeten we nog afwachten, voor nu blijft het aandeel in ieder geval groeien. Alle Capayable winkels vind je terug op deze pagina.

Achteraf betalen bij winkels met Capayable

Achteraf betalen met Capayable is een opkomende methode die nog relatief nieuw is. Capayable is een jong bedrijf en ze noemen zichzelf “de moderne opvolger van de acceptgiro”. Bij achteraf betalen met Capayable bestel je alles wat je nodig hebt en kies voor de betaalmethode Capayable. Vervolgens worden de producten netjes thuisbezorgd en stuurt Capayable de factuur, die vervolgens binnen 2 weken betaald moet worden. Heel fijn als je even krap bij kas zit maar toch echt wat nodig hebt, of als je gewoon de absolute zekerheid wil dat een besteld product ook echt in huis is alvorens je ervoor betaald. Bij steeds meer winkels is het mogelijk om achteraf te betalen met Capayable.

Waarom achteraf betalen bij winkels met Capayable?

Door achteraf te betalen met Capayable profiteer je van het voordeel dat je de producten vaak de volgende dag al in huis hebt en pas na 14 dagen hoeft te betalen. Bij betalen met Capayable wordt je direct gecheckt op je kredietwaardigheid en weet je dus direct of je achteraf kan betalen met Capayable. Als dit inderdaad mogelijk is worden de producten direct geleverd en stuurt Capayable een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden, dus doe dit op je gemak, wanneer het jou uitkomt. Capayable winkels zijn daarmee uiterst betrouwbaar.

Voordelen van achteraf betalen bij winkels met Capayable

Het voordeel van achteraf betalen met Capayable is dat je nooit meer in onzeker hoeft te zijn of je pakketje waar je al voor betaald hebt geleverd wordt. Als de webshop niet blijkt te leveren, betaal je dus ook niet. Capayable zorgt ervoor dat dit op een correcte manier gaat. Een ander voordeel is dat als je even geen geld hebt, je toch je benodigde artikelen kan bestellen. Iedereen zit wel eens krap bij kas. Als dan toch de wasmachine, stofzuiger of een ander apparaat kapot gaat, is achteraf betalen een perfecte oplossing. Capayable maakt dit bij steeds meer webshops mogelijk.

4.63 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 beoordelingen
Versturen