Capayable komt met gespreid betalen

Als eerste aanbieder in Nederland biedt betaaldienst Capayable gespreid betalen online shoppers de mogelijkheid om hun aankopen in drie gelijke termijnen te betalen, zonder rente.

Capayable Gespreid betalen

Bij een eerste bestelling betaalt de klant altijd eerst via iDeal. Tijdens deze betaling bekijkt Capayable zonder dat de klant dit merkt of de klant in aanmerking komt voor krediet verstrekking. Nadat de betaling is afgerond krijgt de klant een mail van Capayable met daarin informatie over de betaling voor de tweede en derde betaaltermijn, ook deze betalingen worden gedaan via iDeal.

De termijnen bestaan uit elk 30 dagen, dus de tweede termijn eindigt op dag 30 na de bestelling en de derde termijn eindigt op dag 60 na de bestelling. Dit alles zonder rente en zelfs zonder BKR-controle. Dit is alleen mogelijk omdat de betaling alsnog binnen de 60 dagen valt waarmee de gespreide betaling buiten de regelgeving WFT valt.

Capayable Gespreid Betalen

Bron: Capayable.com

Voordelen voor gebruikers van Capayable

Doordat er geen rente vast zit aan het krediet lopen de gebruikers van deze dienst ook niet de kans om hoog in de schulden te komen. Daarnaast is het voor webshops interessant om aan te bieden doordat ze geen melding hoeven te geven als ” Let op! Geld lenen kost geld “. Capayable gespreid betalen is beschikbaar voor bedragen vanaf € 150,- tot € 3.000,-

Capayable gespreid betalen winkels

Op zoek naar Capayable Winkels waar je gespreid kan betalen? Bekijk hier het overzicht. Het is nu onder andere mogelijk om bij je favoriete interieur winkel VTwonen achteraf te betalen maar ook gespreid te betalen. Dus laat die interieur make-over maar komen!