Google Home AfterPay

Google home kopen en met AfterPay betalen

De Google home is dé gadget van dit moment. In Nederland is de Google home sinds een paar weken op de markt en de Google home heeft de potentie om Nederland in razend tempo te gaan veroveren. De Google home is feitelijk een slimme speaker waar de Google assistent in is gebouwd. Je kan de Google home allerhande vragen stellen, de quizmaster uit laten hangen of netflix en spotify laten bedienen.
De generatie kleuters die nu opgroei zal vermoedelijk een Google home de normaalste zaak van de wereld vinden en niet anders weten dan dat er een robot in huis is die je simpelweg alles kan vragen. De Google home kan ook al telefoontjes voor je plegen, emails verzenden, afspraken inplannen of verzetten, kortom een tool die straks niet meer uit ons leven te denken is!
De Google Home is niet gratis en daarom zijn wij blij dat we een aantal aanbieders hebben gevonden waar je de Google home kan kopen terwijl je betaald met AfterPay. Wel zo fijn om eerst te weten dat de je Google Home binnen is voor je betaald! Met AfterPay wordt dit mogelijk, omdat je de Google home eerst opgestuurd krijgt en pas 14 dagen later hoeft te betalen. Betalen voor je Google Home met AfterPay geeft je alle zekerheid die je nodig hebt om deze relatief grote aankoop te doen zonder financieel risico te lopen.

Voordelen betalen met AfterPay voor je Google Home

De voordelen van betalen met AfterPay voor dure spullen zijn o.a. dat je geen financieel risico loopt omdat je pas betaald als de Google home daadwerkelijk binnen is, je beschermd bent tegen fraude en dat je de Google Home toch morgen al binnen kan hebben, ook als je even geen geld op je rekening hebt. Salaris nog niet gestort? Geen probleem, je hebt met AfterPay altijd 14 dagen de tijd om de rekening alsnog te betalen.
Haal je Google Home dus snel in huis en maak het leven voor jezelf een stuk simpeler. De Google home kan enorm veel simpele taken voor je uit handen nemen en laat die kans niet liggen! De toekomst in dichterbij dan je denkt en de technologie is niet te stoppen. Laat de technologie voor je werken en met de aanschaf van een Google Home die je natuurlijk betaald middels AfterPay is deze toekomst voor jou alweer een stapje dichterbij!