Black Friday Madness

Bijna iedereen in Nederland kent de beelden die jaarlijks overwaaien uit Amerika, waarbij miljoenen Amerikanen op Black Friday de beste deals proberen te scoren. Elk jaar weer breekt de totale gekte los tijdens de dag na thanksgiving waarop veel Amerikanen vrij zijn en de winkels hier handig op inspelen.

De laatste jaren begint deze trend zich steeds meer door te zetten richting ons koude kikkerlandje. Veel grote (met name elektronica) webwinkels stunten op black friday ook met forse kortingen. De timing is goed, zo net voor sinterklaas zijn ook in Nederland al veel mensen inkopen aan het doen. Het is dus prettig als dit kan met een flinke korting!

Hoe scherp de deal ook is, het blijft vaak een hoop geld en een beetje opletten is dus wel verstandig. Koop geen producten bij onbetrouwbare webshops, waar je niet achteraf kan betalen. Alhoewel we je nooit een dealtje willen onthouden, raden we wel aan dat als de deal te goed lijkt om waar te zijn, het vooral niet te doen!

Veel van de webshops waar je achteraf kan betalen hebben ook speciale black friday acties! Onder andere Zalando, Bol.com en Central Point hebben mooie aanbiedingen. Heel veel shop plezier gewenst!