Met Billink betalen doe je bij onderstaande Tuin & Klussen Winkels:

Met Billink betalen bij Bouwmarkten en Tuincentra’s

Billink is als een achteraf betaalmethode inmiddels ook bekend bij de grote bouwmarkten en tuincentra. Daarom is het bij steeds meer bouwmarkten en tuincentra mogelijk om met Billink te betalen. Billink is een achteraf betaalmethode waarbij je de artikelen die je nodig hebt besteld en dan kiest voor Billink als betaalmethode. De bouwmarkten en tuincentra versturen de bestelling vaak nog dezelfde dag maar de factuur hoeft pas 14 dagen later betaald te worden. Handig als je liever geen financieel risico loopt of even krap bij kas zit. Billink stuurt na de bestelling keurig een mail met de factuur. Deze betaal je dan op je gemak als het jou uitkomt, binnen 2 weken na de bestelling.

Met Billink betalen bij Tuincentra

Ook tuincentra’s bieden achteraf betaalopties aan, waaronder. Billink. Zorg dat als je een hoop geld uit gaan geven, aan bijvoorbeeld een nieuwe tuinset, planten of een volledig nieuwe tuin, niet betaald voordat alles netjes is geleverd. Billink geeft je deze mogelijkheid. Bestel bij een van bovenstaande tuincentra, betaal met Billink en verzeker jezelf van levering alvorens je ervoor betaald.

Met Billink betalen bij Bouwmarkten

Bij de bouwmarkt betaal je natuurlijk ook niet meer vooraf. Betaal nu alleen nog maar achteraf met Billink bij je favoriete bouwmarkt. Je gooit alles in je winkelmandje, klikt op bestellen en kiest voor betalen met Billink. Je spullen worden vaak de volgende dag al geleverd en Billink stuurt een mail met de factuur die je rustig achteraf betaald, binnen 14 dagen op een moment dat het jou het best uitkomt!

1.5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 beoordelingen
Versturen