Met Billink betalen doe je bij onderstaande webshops:

Billink Winkels

Achteraf betalen met Billink

Achteraf betalen met Billink is een opkomende methode die nog relatief nieuw is. Billink is een jong bedrijf en ze noemen zichzelf “de moderne opvolger van de acceptgiro”. Bij achteraf betalen met Billink bestel je alles wat je nodig hebt en kies voor de betaalmethode Billink. Vervolgens worden de producten netjes thuisbezorgd en stuurt Billink de factuur, die vervolgens binnen 2 weken betaald moet worden. Heel fijn als je even krap bij kas zit maar toch echt wat nodig hebt, of als je gewoon de absolute zekerheid wil dat een besteld product ook echt in huis is alvorens je ervoor betaald. Bij steeds meer winkels is het mogelijk om achteraf te betalen met Billink.

Waarom achteraf betalen bij Billink winkels?

Door achteraf te betalen met Billink profiteer je van het voordeel dat je de producten vaak de volgende dag al in huis hebt en pas na 14 dagen hoeft te betalen. Bij betalen met Billink wordt je direct gecheckt op je kredietwaardigheid en weet je dus direct of je achteraf kan betalen met Billink. Als dit inderdaad mogelijk is worden de producten direct geleverd en stuurt Billink een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden, dus doe dit op je gemak, wanneer het jou uitkomt.

Voordelen van achteraf betalen bij winkels met Billink

Het voordeel van achteraf betalen met Billink is dat je nooit meer in onzeker hoeft te zijn of je pakketje waar je al voor betaald hebt geleverd wordt. Als de webshop niet blijkt te leveren, betaal je dus ook niet. Billink zorgt ervoor dat dit op een correcte manier gaat. Een ander voordeel is dat als je even geen geld hebt, je toch je benodigde artikelen kan bestellen. Iedereen zit wel eens krap bij kas. Als dan toch de wasmachine, stofzuiger of een ander apparaat kapot gaat, is achteraf betalen een perfecte oplossing. Billink maakt dit bij steeds meer webshops mogelijk.

4.47 van de 5 sterren, gebaseerd op 17 beoordelingen
Versturen