Ziengs AfterPay / Riverty

Bezoek Ziengs

Met AfterPay betalen bij Ziengs

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Ziengs is in heel Nederland al jaren een begrip op het gebied van schoenen. Alle grote en bekende merken zijn te vinden in zowel de fysieke winkels, als op de mooie overzichtelijke website, Ziengs.nl. Ziengs staat voor betaalbare kwaliteit en heeft een prachtig assortiment merken, o.a. Van Lier, Converse, ecco, McGregor en pma legend.

Sinds kort biedt Ziengs ook AfterPay aan

Sinds kort is het bij Ziengs.nl ook mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay. Hiermee wordt de betaalbare kwaliteit ook nog eens 100% betrouwbaar, doordat je nooit hoeft te betalen voor je schoenen voor ze in huis zijn. Kies simpelweg voor de betaalmethode AfterPay bij het afrekenen en de schoenen worden netjes thuisbezorgd. Na levering stuurt AfterPay een mail met daarin de betaallink. Betaal wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen en thats it!

Betaal bij Ziengs met AfterPay

Betalen met AfterPay bij Ziengs heeft meerdere voordelen; je betaald nooit voor schoenen die je niet krijgt, je kan ook als je salaris wat te hard is gegaan in een bepaalde maand, pas bij je nieuwe salaris betalen en je betaald op een moment dat het jou uitkomt. AfterPay is een relatief nieuwe betaalmethode die door steeds meer webshops wordt omarmt. Ook Ziengs biedt inmiddels AfterPay aan als standaard betaalmethode. Wacht niet langer, ga snel naar Ziengs.nl en betaal met AfterPay en loop morgen al op je nieuwe schoenen!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Ziengs als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen
Bezoek Ziengs