Zalando AfterPay / Riverty

Bezoek Zalando

Betalen met AfterPay bij Zalando

Betalen met AfterPay kan helaas niet bij Zalando. Achteraf betalen is absoluut mogelijk bij Zalando, maar dan via acceptgiro of creditcard. AfterPay heeft (nog) geen overeenkomst met Zalando waardoor betalen met AfterPay bij Zalando voorlopig nog niet mogelijk is. Veel mensen denken dat AfterPay een betaalmogelijkheid is bij Zalando. Zalando was een van de eerste webwinkels die actief AfterPay betaalmogelijkheden aanbood in de begintijd. Deze AfterPay betaalmogelijkheden zijn creditcard en Acceptgiro.

Voordelen van met AfterPay betalen bij Zalando

Nu al lekker shoppen bij Zalando en later betalen? Dat kan! Bij Zalando is het mogelijk om middels Afterpay te betalen wat inhoud dat je nu kan shoppen en pas over 14 dagen hoeft te betalen! Maak de shopaholic in je wakker en ga los! Afterpay bij Zalando betekent dat u de nieuwste trends als eerst in huis hebt en vervolgens rustig kan passen en eventueel terug kan sturen zonder dat je daar een cent voor heeft betaald! Zalando is de webwinkel voor fashion voor het hele gezin. Maak jezelf, je partner en je kinderen gelukkig en steek ze eens lekker in het nieuw! Door te betalen met Afterpay bij Zalando loopt u geen enkel risico.

Afterpay speelt in op de behoefte van de consument om eerst de spullen te ontvangen alvorens daar voor betaald moet worden. Zo kan de consument met vertrouwen shoppen bij de webshops en is het product gegarandeerd in huis alvorens daarvoor te hoeven betalen. Steeds meer webshops maken gebruik van deze betaalmogelijkheid om de klant een extra service te kunnen bieden. Zalando biedt naast deze service bijvoorbeeld ook de 100 dagen retourrecht en gratis verzending van al uw bestellingen en heeft daarmee misschien wel de sterkste online propositie van alle online shops. Het duurt bij Zalando vaak wel iets langer voordat je bestelling in huis is. Kiest u voor Afterpay bij Zalando gaan de 14 dagen betaaltijd in als het pakketje op de mat ligt!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Zalando als webshop beoordeeld.
3.94 van de 5 sterren, gebaseerd op 18 beoordelingen
Versturen
Bezoek Zalando