Met AfterPay / Riverty betalen doe je bij onderstaande Tuin & Klussen Winkels:

Achteraf betalen bij Bouwmarkten en Tuincentra’s

Ook bij de bouwmarkten en tuincentra’s kan tegenwoordig achteraf betaald worden. Vrijwel alle bouwmarkten en tuincentra hebben dergelijke opties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tuinset, een grasmaaier, een nieuwe badkamer of verf voor de kinderkamers, betalen doe je ook bij de bouwmarkten en tuincentra achteraf met één van de achteraf betaalopties. Veelgebruikte opties zijn AfterPay, Acceptgiro, Klarna en CreditCard. Ook zijn er legio kleinere betaalmethodes die steeds vaker de kop opsteken. In bijna alle gevallen krijg je 14 dagen de tijd om voor de bestelde producten te betalen. Betaal dus wanneer het jou uitkomt, binnen 2 weken de rekening.

Achteraf betalen bij Bouwmarkten

Wil je de zekerheid dat jij al aan het klussen bent met je de spullen die je hiervoor nodig hebt voordat de rekening komt? Betaal dan achteraf bij de bouwmarkten. Ook jouw favoriete bouwmarkt biedt een achteraf betaalmethode aan. Of het nou Capayable is, of Klarna, CreditCard of Acceptgiro, met een achteraf betaaloptie verzeker je jezelf van levering alvorens je betaald voor de bouwspullen.

Achteraf betalen bij Tuincentra

Ook tuincentra’s bieden achteraf betaalopties aan zoals AfterPay, Acceptgiro, Creditcard of Klarna. Ook een bestelling bij je locale tuincentrum loopt al snel in de papieren. Zorg daarom dat je altijd achteraf betaald bij je tuincentrum, om financieel risico te ontlopen. Vooraf betalen is gewoon niet nodig dus waarom zou je hier nog voor kiezen? Geniet van de gemakken van achteraf betalen bij tuincentra.

5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 beoordelingen
Versturen