Topbloemen.nl AfterPay / Riverty

Bezoek Topbloemen.nl

Betalen met AfterPay bij Topbloemen.nl

Iets goed te maken? Een speciale gelegenheid? Of gewoon zomaar? Er is altijd een reden om een mooie bos bloemen te kopen! Maak iemand blij met een mooie bos bloemen of verwen je zelfs eens! Ook bij topbloemen betaal je gemakkelijk met Afterpay, wat betekent dat je pas hoeft te betalen als je bloemen alweer uit zijn gebloeid! Met Afterpay betalen bij topbloemen.nl betekent namelijk nu bestellen en pas over 14 dagen betalen!

Topbloemen kent de zogenaamde vandaag geleverd methode. Bestel je vandaag een bos bloemen, is de bos ook vandaag nog geleverd! Ideaal dus voor iedereen die pas op het laatste moment bedenkt dat er nog iemand in het zonnetje gezet moet worden! Verras je partner, een collega, vader of moeder snel met een mooie bos bloemen. De rekening komt later, met Afterpay bij topbloemen.nl betaal je rustig de rekening ergens binnen de betaaltermijn van twee weken.

Ook andere zaken betaal je met AfterPay bij Topbloemen.nl

Naast bloemen koop je bij topbloemen ook gemakkelijk een mooie fles wijn of champagne of een mooie fruitmand. Voor elke gelegenheid is er een boeket met wat extra.

Ook rouwboeketten zijn gemakkelijk bij topbloemen.nl te bestellen. Omdat je waarschijnlijk op een dergelijk moment wel even genoeg aan uw hoofd heeft, betaal je gemakkelijk met Afterpay. Door te betalen met Afterpay bij topbloemen.nl hoeft je pas 14 dagen later, als de stress van de begrafenis achter je is, pas de rekening.

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Topbloemen.nl als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen
Bezoek Topbloemen.nl