The Sting AfterPay / Riverty

Bezoek The Sting

Betalen met AfterPay bij The Sting

The Sting biedt een ruime collectie hippe kleding voor hem en haar. Ideaal voor jongeren die er graag goed uit zien! En nu wordt het nog veel mooier; kleding die je online besteld betaal je nu pas 14 dagen later door voor de betaaloptie Afterpay te kiezen! Zo loop je er nu al op zijn best bij en blijft de rekening je nog even bespaard! Das nog eens slim shoppen!

Kleren kopen met AfterPay bij The Sting

Voor echt fashionista’s is de the Sting een waar walhalla. Elk seizoen vind je hier weer de nieuwste trends. The Sting zorgt altijd voor een brutaal randje in de collectie. Als saai zal jij nooit bestempeld worden met een nieuw setje van the Sting!

Door met Afterpay te betalen bij the Sting ben je verzekerd van een nieuwe set kleding vóór dat je hiervoor hoeft te betalen. Vanaf nu kan je dus niet alleen maar in het begin, maar ook aan het eind van de maand kleding shoppen bij the Sting! Ideaal voor studenten bijvoorbeeld, die het weekend een festivalletje mee willen pakken maar waarbij nog een stukje maand over is aan het eind van hun salaris! Afterpay betalen bij the Sting is dé oplossing!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij The Sting als webshop beoordeeld.
0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen
Versturen
Bezoek The Sting