Shoemixx AfterPay / Riverty

Bezoek Shoemixx

Bij AfterPay betalen bij Shoemixx

Ben jij ook van mening dat je nooit genoeg schoenen kan hebben? Dat komt goed uit! Shoemixx, het walhalla voor elke schoenenliefhebber biedt nu ook betalen met Afterpay aan! Zo bestel je lekker veilig onbeperkt schoenen en betaal je pas als je er al 2 weken op hebt gelopen! Bovendien ben je altijd zeker van levering en anders hoef je ook niet te betalen. Een beter gevoel dan dat je achter je eigen geld aan moet!

Of je nou op zoek bent naar een nieuw paar Timberlands, Vans, All Stars of dr. Martens? Bij Shoemixx.nl ben je altijd aan het goede adres! Met Afterpay betaal je snel en veilig en in veel gevallen zijn de schoenen morgen al in huis en bovendien worden de schoenen nog gratis verzonden ook! Nog niet overtuigd? Dan geven ze er ook nog gratis retourneer service bij! Wat kan je nu nog gebeuren?

Nieuwe schoenen betaal je met AfterPay bij Shoemixx

Bestel snel op Shoemixx.nl, betaal met Afterpay en geniet van je nieuwe schoenen. Zo simpel is het! Twijfel niet langer en ga er voor. Ook als je even krap bij kas zit biedt Afterpay natuurlijk een hele mooie mogelijkheid om wel alvast een paar nieuwe schoenen te bestellen. De rekening komt pas over twee weken. Ideaal dus aan het eind van de maand, als het salaris inmiddels op is maar de nieuwe schoenen toch wel heel welkom zijn.

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Shoemixx als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen
Bezoek Shoemixx