Domino’s AfterPay / Riverty

Bezoek Domino’s

AfterPay bij Domino’s

Honger? Dan is het Pizzatijd! en zeg je Pizza? Dan bedoel je Domino’s! Een pizza gaat er altijd in en kan je een keer per week toch op zijn minst wel gebruiken! Maar hoe lekker is het als je binnen een uur een pizza thuis bezorgd hebt en dat je pas 2 weken later betaald? Juist: Heel erg lekker! Dit is vanaf nu écht mogelijk! Bij Domino’s is het namelijk tegenwoordig mogelijk om met AfterPay te betalen!

Eerst lekker eten, dan betalen met AfterPay!

Hoe fijn is het dat je vanaf nu nooit meer zorgen hoeft te maken of je wel voldoende cash op zak hebt om een pizza thuis te laten bezorgen? Dat is toch niet meer van deze tijd? Je hebt NU honger maar even geen cash om handen en al helemaal geen zin om te moeten aanklooien met internet bankieren. Dat komt daarna wel, als je honger gestild is! Kies simpelweg voor de betaalmethode AfterPay op Domino’s.nl en wacht tot je pizza wordt thuisbezorgd. Daarna krijg je een mail van Afterpay met een betaallink. Je betaald wanneer het jou uitkomt binnen 14 dagen en pas als je pizza op is!

Je betaald alleen als de pizza is geleverd

Met Afterpay betalen bij Domino’s geeft je de garantie dat de pizza hoe dan ook geleverd wordt voordat je betaald. Sterker nog, de kans dat je de pizza al op hebt lang voor je ooit eens denkt aan betalen is erg groot! Hoe fijn is AfterPay op het moment dat je gewoon zo snel mogelijk iets moet eten? Vergeet trouwens de bezorger geen fooitje te geven, zij werken vaak nog niet mer AfterPay en zijn afhankelijk van jou gulheid!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Domino’s als webshop beoordeeld.
3.34 van de 5 sterren, gebaseerd op 44 beoordelingen
Versturen
Bezoek Domino’s