Decathlon AfterPay / Riverty

Bezoek Decathlon

Betalen met AfterPay bij Decathlon

Decathlon is een walhalla voor sporters. De grootste sportwinkel van Nederland met het meest uitgebreide assortiment sportspullen. Van hardlopen tot golf en van wielrennen tot badminton. Bij Decathlon vindt je het allemaal! Decathlon is ook online 24/7 beschikbaar met het zelfde grote assortiment.

Decathlon staat bekend om de enorme collectie eigen merk artikelen die van zeer goede kwaliteit zijn. Ze zijn hiermee onverslaanbaar in prijs kwaliteit. Naast een hele grote collectie eigen merken hebben ze vaak ook de A-merken in het assortiment. Regelmatig hebben ze acties waarvan niemand snapt dat het uit kan. Decathlon is groot in Frankrijk, België en Nederland en kan daarmee profiteren van grote inkoopvoordelen die zij direct terug geven aan de klant.

Voordelen van betalen met AfterPay bij Decathlon

Het voordeel van online shoppen is dat je bij Decathlon nu ook met AfterPay kan betalen! Dat betekent dat je eerst je sportspullen thuisbezorgd krijgt voordat je hoeft te betalen. AfterPay bij Decathlon is het beste van 2 werelden. De beste sportwinkel van Nederland waarbij je pas hoeft te betalen als alles netjes is thuisbezorgd. Met AfterPay weet je dus altijd zeker dat je spullen netjes geleverd zijn voor je betaald. Kies bij Decathlon simpelweg voor de betaalmethode AfterPay, wacht tot de spullen zijn geleverd en geniet van je aankoop! AfterPay stuurt een email met daarin een betaallink en je betaald wanneer het jou uitkomt, binnen 2 weken de factuur. Wel zo simpel!

Bestel bij Decathlon met AfterPay o.a. de merken; btwin, quechua, kipsta, wed’ze en Kalenji. Allemaal merken die exclusief te koop zijn bij Decathlon. Ook voor Adidas, GoPro, Speedo en vele andere a-merken ga je naar Decathlon en kies je voor AfterPay!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Decathlon als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 beoordelingen
Versturen
Bezoek Decathlon