Bax-shop AfterPay / Riverty

Bezoek Bax-shop

AfterPay bij Bax-shop.nl

Ook bij een van de grootste muziek en dj winkels van Nederland, Bax-shop is het tegenwoordig mogelijk om met AfterPay te betalen. Bax-shop heeft tientallen fysieke winkels door heel Nederland en is ook online flink aan de weg aan het timmeren. Met de introductie van afterPay als betaalmethode bij Bax-shop probeert Bax-shop zich nog interessanter te maken voor de consument.

Betaal met AfterPay gemakkelijk bij Bax-Shop

De muziek en dj markt is al jaren een lastige markt met hevige concurrentie. Bax-shop probeert deze concurrenten nu een stapje voor te blijven door de consument de mogelijkheid te bieden om via afterPay te betalen. AfterPay is een betaalmethode waarbij, het woord zegt het al, de consument achteraf betaald voor de geleverde goederen. Zo is de consument zeker van levering voordat er betaald moet worden. Steeds meer consumenten vertrouwen op afterPay en waarderen de veiligheid ne het gemaakt van afterPay. Bax-shop verkoop consumenten muziek en dj en het online aankopen van een televisie, computer of koelkast is voor de consument redelijk spannend. De bedragen liggen vaak vrij hoog en we merken dat zeker bij dit soort aankopen de vraag naar achteraf betalen flink stijgt. Ook Bax-shop heeft dit gezien en speelt hier nu dus op in.

Alle DJ gear betaal je met AfterPay

Achteraf betalen met afterPay bij Bax-shop is ontzettend simpel. Je besteld je producten op Bax-shop.nl, geeft aan dat je met afterPay wilt betalen en laat de spullen thuis bezorgen. Na levering van de producten ontvang je van afterPay een mailtje met de betaallink toegevoegd. Je betaald de rekening binnen 14 dagen, op een moment dat het voor jou uitkomt! Nooit meer je identifier bij de hand bij bestelling maar gewoon op je gemaakt achteraf betalen met afterPay bij Bax-shop.

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Bax-shop als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen
Bezoek Bax-shop