Alternate AfterPay / Riverty

Bezoek Alternate

Betalen met Alternate bij afterpay

Zegt u elektronica, dan zegt u Alternate! De webshop voor alle consumenten elektronica. En wat denk je? Ook bij Alternate betaald u tegenwoordig moeiteloos met Afterpay. Dat betekent nu shoppen en pas over 2 weken betalen. Altijd fijn om éérst de spullen in huis te hebben en daarna pas te hoeven betalen toch? Met afterpay bij Alternate weet je zeker dat je nieuwe TV, home cinema set of laptop geleverd wordt vóór je daarvoor moet betalen!

Voordelen met AfterPay betalen bij Alternate

Je besteld vanuit je luie stoel heel gemakkelijk de nieuwste elektronica bij Alternate. Door de betaalmethode Afterpay te kiezen hoef je pas over 14 dagen te betalen. Wel zo prettig als het salaris nog niet gestort is maar de wasmachine net gesneuveld is. Iedereen kent dit soort situaties, er moet een grote aankoop worden gedaan maar de financiële ruimte is er even niet. Zonder direct aan allerlei betalingsregelingen vast te zitten kan je met Afterpay net een stukje ruimte krijgen om het geld bij elkaar te krijgen!

Maar ook als je voldoende geld op de rekening staat hoeft dit nog niet te betekenen dat je dit klakkeloos naar de eerste de beste winkel overmaakt in de hoop hier goederen voor te krijgen. Alternate is al jaren een begrip in elektronica en dus 100% betrouwbaar. Door te betalen met Afterpay bij Alternate weet je helemaal zeker dat alles netjes geleverd wordt!

Geef je beoordeling:
Jouw mening telt, geef hieronder aan hoe jij Alternate als webshop beoordeeld.
5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 beoordeling
Versturen
Bezoek Alternate