AfterPay App is live!

De AfterPay App is gelanceerd en wij zijn er blij mee! Iedereen gebruikt tegenwoordig zijn of haar smartphone om te internetten, facebooken en te whatsappen. Het wordt ook steeds gemakkelijker om te betalen met een bankieren app.

AfterPay App

AfterPay heeft hierop ingespeeld en een App gelanceerd. De AfterPay App geeft een overzicht van al jou openstaande en al betaalde facturen. Op deze manier hoef je nooit meer te wachten tot je het mailtje krijgt van AfterPay om te kunnen betalen. De AfterPay App geeft jou een seintje als je kan betalen.

Vanuit de AfterPay App wordt je vervolgens doorgestuurd naar je favoriete bank om te betalen met iDeal. Nadat je hebt betaald is te zien in het overzicht dat de betaling is ontvangen. De AfterPay App zal in de toekomst worden uitgebreid met andere functies.

Download via onderstaande knop snel de App en maak het achteraf betalen met AfterPay nog makkelijker!

AfterPay App iOS  AfterPay App Android

AfterPay App

In de praktijk

Bij welke webshop ga jij de AfterPay App uitproberen? Wij hebben het alvast geprobeerd bij WE FASHION. Het was erg gemakkelijk, nadat we de bestelling hadden geplaatst kwam vrijwel direct de bestelling in de App zichtbaar. Er kon niet direct worden betaald. Maar na een dag konden we betalen. De bestelling was nog niet binnen, dus eerst de bestelde producten zien en dan betalen!

AfterPay App account aanmaken

Zodra je de App hebt geïnstalleerd moet je het e-mailadres opgeven waarmee je AfterPay gebruikt. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Je kan een unieke pincode instellen bestaande uit 5 cijfers. Voor smartphones die vingerafdruk herkenning hebben kan de vingerafdruk ook als wachtwoord worden ingesteld.

Op deze manier kan je altijd de App gebruiken als je je pincode even kwijt bent.

Nieuwe functionaliteiten AfterPay App

In de toekomst zal AfterPay nieuwe functionaliteiten aan de App toevoegen. Welke dit zijn kunnen we op dit moment naar gissen. Maar zeker is dat AfterPay hiermee weer een innovatieve stap zet binnen het achteraf betalen. Mochten we meer weten over nieuwe functionaliteiten zullen we dit uiteraard delen op ons blog!

5 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen
Versturen