Met AfterPay / Riverty betalen doe je bij onderstaande webshops:

AfterPay / Riverty Winkels

Het aantal AfterPay / Riverty winkels stijgt fors in de laatste jaren in Nederland. Steeds meer winkels bieden betalen via AfterPay / Riverty aan als een uitbreiding van de service naar de klant. AfterPay winkels willen het de consument zo makkelijk mogelijk maken. AfterPay winkels kenmerken zich door het vertrouwen dat ze uitstralen, immers, een webshop die uit is op oplichting zal nooit de betaalmethode AfterPay aanbieden, er wordt alleen betaald als het product geleverd is. De consument heeft hiermee de zekerheid dat als er iets besteld wordt bij een winkel met AfterPay, het product ook echt binnen komt, of er wordt niet betaald. Alle AfterPay / Riverty winkels vind je op deze pagina op een rij.

Achteraf betalen bij winkels met AfterPay / Riverty

AfterPay / Riverty is in Nederland een steeds meer gebruikte achteraf betaalmethode. AfterPay / Riverty maakt het consumenten heel gemakkelijk om producten te bestellen en pas achteraf te betalen. AfterPay / Riverty geeft de consument 2 weken de tijd om de betaling uit te voeren op een moment dat het goed uitkomt. Je kan gemakkelijk een AfterPay account aanmaken en vanaf dat moment kan je bij alle aangesloten webshops (en zelfs enkele stenen winkels) met AfterPay betalen. Steeds meer winkels bieden AfterPay / Riverty als achteraf betaalmogelijkheid aan.

Op deze website vind je het totale overzicht van alle winkels waar je met AfterPay kan betalen. Handig als je even krap bij kas zit of als je zekerheid wil dat je bestelling ook daadwerkelijk geleverd is voordat je ervoor betaald.

Waarom achteraf betalen bij (web)winkels met AfterPay / Riverty?

Het is voor zowel de winkels als de consumenten erg gemakkelijk om AfterPay te gebruiken. De gehele betaling wordt door AfterPay / Riverty geregeld. Hierdoor heeft de webshop het voordeel dat zij een hoop niet meer zelf hoeven te doen en de consument het voordeel dat de producten zeker geleverd zijn, alvorens zij hoeven te betalen. AfterPay / Riverty staat voor veilig achteraf betaalmethode die in populariteit aan het winnen is.

Voordelen van achteraf betalen bij winkels met AfterPay

Het voordeel van achteraf betalen met AfterPay / Riverty is dat je nooit meer in onzeker hoeft te zijn of je bestelling wel geleverd wordt als je al betaald hebt. Als de webshop niet levert, betaal je dus ook niet. Een ander voordeel van betalen met AfterPay / Riverty is het gemak dat AfterPay / Riverty biedt.

Je kan betalen binnen 14 dagen na je aankoop, wanneer het jou uitkomt. Kies een moment als de kids liggen te slapen of je eindelijk een avondje rust hebt. AfterPay / Riverty regelt de rest.

After Pay winkels in de app?

AfterPay heeft sinds kort een eigen app waar je alle betalingen in kan beheren. Ook zie je vorige boekingen toe. Wel zo handig als je even wilt zien bij welke winkels je wat precies met AfterPay / Riverty betaald hebt. Een mooi overzicht van alle winkels waar je met AfterPay kan betalen zit er niet in, daarvoor kan je gewoon netjes bij ons terecht. Benieuwd naar alle AfterPay / Riverty Winkels? Bekijk dan snel ons overzicht van alle AfterPay / Riverty winkels en de verschillende categorieën. De App van AfterPay / Riverty biedt de gebruiker verder enorm veel gemak en is eigenlijk een must voor iedereen die regelmatig wat koopt met AfterPay / Riverty.

4.21 van de 5 sterren, gebaseerd op 33 beoordelingen
Versturen