Met Acceptgiro betalen doe je bij onderstaande webshops:

Acceptgiro Winkels

Op deze pagina vind je een overzicht van alle winkels waar je kan betalen met acceptgiro. Betalen met acceptgiro is in Nederland een alom vertrouwde betaalmethode. Toch zijn (web)winkels vaak huiverig om betalen middels acceptgiro aan te bieden. De winkels zijn vaak bang voor wanbetalen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg winkels waar je wél met Acceptgiro kan betalen. Het overzicht van alle acceptgiro winkels vind je hier.

Achteraf betalen met Acceptgiro

Achteraf betalen met acceptgiro is al jaren een veel gebruikte betaalmethode, die door heel veel webwinkels wordt aangeboden. Acceptgiro wordt niet alleen door heel veel winkels gebruikt maar is waarschijnlijk ook de populairste betaalmethode bij bedrijven en de overheid. Het grote voordeel van acceptgiro wat mij graag uit willen lichten is het feit dat het een achteraf betaalmogelijkheid is. Door met acceptgiro te betalen, weet je zeker dat een product geleverd is alvorens je ervoor betaald. Vaak zit er ongeveer 2 weken betaaltermijn op een levering die betaald wordt met acceptgiro. Bij achteraf betalen met acceptgiro wordt de acceptgiro in de meeste gevallen direct geleverd bij de bestelling zelf. In sommige gevallen wordt de acceptgiro verstuurd per e-mail.

Waarom achteraf betalen met Acceptgiro?

Steeds meer consumenten willen de zekerheid dat een bestelling ook echt wordt afgeleverd, voordat zij betalen. Met de opkomst van de webwinkels, is er ook een wildgroei ontstaan aan webwinkels en niet alle webwinkels houden zich netjes aan alle afspraken. Om nu de rotte appels van het internet te bannen is achteraf betalen de beste optie! Acceptgiro is al jaren de meest gebruikte achteraf betaalmethode. Alle acceptgiro winkels die zijn aangesloten vind je op deze pagina.

Voordelen van achteraf betalen bij (web)winkels met Acceptgiro

Het grote voordeel van achteraf betalen met acceptgiro is dat je nooit meer in onzekerheid hoeft te zitten of je pakketje waar je al voor betaald hebt geleverd wordt. Het ergste wat er kan gebeuren is dat een pakketje niet geleverd wordt en dat je dus moet uitwijken naar een andere winkel die wél kan leveren. Het zal je op deze manier in ieder geval nooit meer een cent kosten. Je hebt dus de volledige zekerheid dat je bestelling of geleverd wordt voordat je er voor betaald, of je nergens voor betaald hebt als er niks geleverd wordt.

4.8 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 beoordelingen
Versturen